食過返尋味指數:🌕🌕🌕🌗🌑雖然平時好少入圓方,今次因為朋友推薦就入黎試一試哩間愛爾蘭菜,有驚喜!環境感覺不錯,樓下有大螢幕睇波亦有吧台,樓上就適合靜靜品嚐西餐。估唔到兩個人佢都可以安排張sofa卡位畀我地,坐得舒服得黎都方便傾偈。前菜 沙律 主菜 同甜品各Order左一樣,一杯cocktail 一杯啤酒。份量啱啱好,偏飽。Menu有recommend蟹餅,唔好睇個樣好似普普通通,其實蟹肉絲非常豐富,而且散發著濃濃海鮮味。個沙律D燈籠椒非常甜。個Burger入面D牛肉鮮嫩多汁,粗薯條都夠曬料。最啱我心水嘅係酸瓜大大條,非常滿足。心太軟大大驚喜,流心朱古力非常濃滑,外面有D脆脆地,完美結合。Cocktail唔夠啤酒好味!啤酒係好味!兩個人食左$907,環境味道服務態度都十分優,做event慶祝生日等等都好啱!
食過返尋味指數:🌕🌕🌕🌗🌑

蟹餅

個沙律D燈籠椒非常甜。

Cocktail唔夠啤酒好味!啤酒係好味!
2019-05-04
蟹餅