2024-01-14 91 瀏覽
𓏖 𓂩𝙋𝙤𝙬𝙚𝙧 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 ✦焦脆漢堡 用左𝟮𝙭 𝟮𝙤𝙯嘅𝘾𝘼𝘽 認證嘅安格斯漢堡扒,利用手壓煎製,增加左焦脆口感,而咬入去嘅牛肉漢堡扒亦都好𝙟𝙪𝙞𝙘𝙮! 麵包柔軟得黎有厚度同彈性又充滿牛油香,秘製醬汁令到成個𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 更惹味,係一個各方面都無乜挑剔嘅𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧✦焦脆雞堡之前喺其他地方食嘅雞堡總係會一係肉質嚡嚡地,一係雪味過重,但係呢個焦脆雞堡絕對令人驚喜,好味程度唔比牛堡低!無激素雞扒令人食落比較安心,雞扒外層同樣煎到焦脆,肉質好嫩滑✦金黃炸魚條炸魚條肉質好嫩滑細緻,食落唔會覺得膩✦甜香蕃薯條蕃薯條外層超脆,咬入去係熱辣辣甜糯嘅蕃薯肉,味道咸甜,如果喜歡食蕃薯條嘅人一定會好滿意𓄢𝙋𝙤𝙬𝙚𝙧 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧深水埗黃竹街𝟮𝙆號地舖
𓏖 𓂩𝙋𝙤𝙬𝙚𝙧 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧

✦焦脆漢堡

✦焦脆雞堡

✦金黃炸魚條炸魚條肉質好嫩滑細緻,食落唔會覺得膩

𓄢𝙋𝙤𝙬𝙚𝙧 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧
深水埗黃竹街𝟮𝙆號地舖