2022-12-15
ʚ MOO MOO ɞMOO MOO成為我心目中頭三位嘅漢堡店!觀塘工業區係覓食嘅好地方,呢間主推手工漢堡包,麵包由本地工場自制,採用日本麵粉,非常鬆軟,表皮烘過,十分香口!ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ❀ 菇菇堡素食漢堡!係用大啡菇取代肉類,有芝士、生菜(望落超新鮮,睇得出佢地對食材嘅要求)、番茄、芝麻醬搭配,食落超juicy呀,絕對唔會輸比肉類漢堡,素食朋友福利,想食Burger一定要試一試呀!❀ 白菌之堡🍔呢個漢堡由新鮮手打牛肉,白菌,芝士,生菜番茄加上松露Mayo,牛肉肉質唔會乾身,松露醬好突出,加上白菌同手打牛肉,完全係我最愛😂😂而且麵包唔同平時個d👍❀ 芝士肉醬薯條肉醬份量好多,薯條新鮮炸起熱辣辣,口感香脆,每一口到包裹肉醬,罪惡感滿滿😂😂❀ 蜜桃冰茶淡淡嘅蜜桃味,冰茶好解膩,清清地搭配Burger食一流!📍 MOO MOO (觀塘)觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖
ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ —-ஐ
❀ 菇菇堡
❀ 白菌之堡🍔
❀ 芝士肉醬薯條
❀ 蜜桃冰茶
淡淡嘅蜜桃味,冰茶好解膩,清清地搭配Burger食一流!
📍 MOO MOO (觀塘)
觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖