2023-03-02
係尖沙咀諾士佛臺平時都係飲酒🍻但預唔到有高質下午茶🫖chillchill ❤️一出到電梯🛗就播住森林鳥兒🐦叫叫既聲音~令成個人沉浸住係森林環境到~都市人成日處於緊張狀態,入到黎可以同朋友一齊好好放鬆一下享受美食同瘋狂打卡❤️餐廳裝潢別具心思,會分左日與夜兩個格局截然不同的用餐區,一區黑色型格酒吧風格,燈光較暗,較有情調。另一區則以白色為主調,自然光由玻璃窗透入,採光度高,加上室內添置了不少植物擺設,兩組鳥籠設計的座位特別搶眼,而且餐廳空間好大感覺舒服滿滿😌店員細心提醒我地,鬆餅剛剛焗起,要襯熱食。鬆餅外層微脆,抹上忌廉芝士或果醬。我比較鐘意抹忌廉芝士🧁整體來說性價比高🫰🏻好高質 每一件食物都要影返張相先😌仲唔tag閨蜜一齊去打卡chill返日
我比較鐘意抹忌廉芝士🧁