2019-07-28
旺角店就食得多,今次試下新開既荃灣分店啦入出lift 就俾玻璃房放咗好多和牛陳列室咁,好吸睛環境裝修確實比旺角店靚坐位夠寬敞,我地四人安排坐圓形sofa 枱,好舒服荃灣店有兩款放題選擇,平時食開燒肉放題一款,呢間就多咗"和牛"放題,高級版喎,緊係試新野啦先送上四人份量既刺身併盤好新鮮,尤其海膽,真係不得了食食下,侍應送上北海道毛蟹2隻,Oh My God ,真係日本空運既北海道毛蟹侍應話係新張期內送既,嘩~真係太感動凍食重要好鮮甜,無hea 我地,真係有誠意北海道毛蟹雖然好出色,但都搶唔到個和牛既主角一上枱,個個嘩嘩聲,全部都係"A4和牛"呀每款A4和牛都有牌寫上不同部位,好貼心啊和牛肉味好濃,脂肪分佈好平均,入口即溶,好正呀仲要其他燒肉,小食,熱食,飲品等等都係任點任食,實在太多選擇,真係肚皮塞唔落,淨係專攻A4和牛都已經好飽食飽之後黎個甜品,我最愛韓國蜜瓜雪條,真係圓滿太滿足既一餐,個個朋友都讚不絕口,話每個月都黎食盡佢臨走經過見到有兩間VIP房,好靚呀,下次可以約埋一班朋友黎食又有獨立空間我地點嘈都得啦
入出lift 就俾玻璃房放咗好多和牛陳列室咁,好吸睛
先送上四人份量既刺身併盤
好新鮮,尤其海膽,真係不得了
凍食重要好鮮甜,無hea 我地,真係有誠意
和牛肉味好濃,脂肪分佈好平均,入口即溶,好正呀
食飽之後黎個甜品,我最愛韓國蜜瓜雪條,真係圓滿
太滿足既一餐,個個朋友都讚不絕口,話每個月都黎食盡佢