2023-12-05 131 瀏覽
朋友生日,佢好鍾意食海鮮,於是請佢嚟呢間餐廳食海鮮蒸鍋,兩個人叫咗個150分鐘海鮮蒸鍋放題,有海鮮蒸鍋,火鍋,和點心食。任食每位都係$368,材料新鮮又豐富,真係抵食到爆!海鮮蒸鍋非常豐富,每人都有六款海鮮,每一種都新鮮又好味。厚肉龍蝦🦞半隻,龍蝦肉口又鮮甜,食得出係新鮮嘅,有夠彈牙,啖啖好滋味。韓國大鮑魚🦪一隻,鮑魚大大隻,食落去每一啖都係肉好有口感,鮑魚肉越嚼越鮮甜,滋味十足。鮮格蘭蟶子皇一隻,蟶子大大條又係鮮甜到不得了,清蒸完就咁食已經好好味,不愧係蟶子皇。法國生蠔🦪一隻,呢一隻法國生蠔真係極品,大大隻又夠滑,充滿法國海水味😂,又肥又厚肉,成口都充滿蠔味。海生蝦🦐🦐二隻,海蝦就係普通嘅海蝦,但係夠新鮮,爽口又鮮甜,好滋味!爽甜貝殼3隻,三隻大大隻嘅蜆,蜆肉又甜又彈牙,而且仲吐乾淨晒啲沙,全部都係鮮甜味。火鍋:澳洲M5和牛,呢個M 5和牛非常靚,好新鮮嘅紅色,疊成一座小山非常,薄片大大塊放落去火鍋一陣就食得,鮮甜又好味!點心小食:小心流沙奶黃包,我哋仲叫咗份熱辣辣嘅流沙奶黃包,甜甜地充滿鹹蛋蛋香味。麻辣貓耳朵,再食多份清新爽脆嘅麻辣雲耳,即刻又開胃晒。
海鮮蒸鍋非常豐富,每人都有六款海鮮,每一種都新鮮又好味。

火鍋
點心小食:
麻辣貓耳朵,再食多份清新爽脆嘅麻辣雲耳,即刻又開胃晒。