5天前 0 瀏覽
食韓燒嘅放題就係爽!今次食嘅係中價位,只需要二百幾蚊,除咗配備有60種不同嘅前菜同埋韓式料理,仲有成五種牛肉、四款豬肉同埋大量海鮮任君選擇!呢度嘅肉類非常正,款式包括蔥蒜韓牛五花、韓國牛肉、梨汁牛扒、韓牛愛群肉、薄切牛舌、梨汁雞肉、香烤豬五花、韓式豬皮、炑白厚切五花腩、韓式豬大腸、等等,而海鮮類我就推介蒜蓉牛油八爪魚和蒜蓉牛油生蠔。放題來說,這裏的肉類質素都好OK ,Keep到嫩嫩口感,呢個價錢可以食到韓牛真心賺晒!牛五花油花適中也很有牛肉香氣。豬五花醬油味10分厚重,過火之後極度香,而且大大減低油膩感,堅正!燒蠔夠肥美!八爪魚Super plain size !唔想燒都可以就咁order韓式料理,海鮮煎蔥餅、牛肉蓋飯,水冷麵、炒粉絲、炒年糕、可謂應有盡有!份量都偏向迷你,咁就可以試好多款啦!鍾意飲番杯嘅,仲可以試吓呢度嘅asahi sour ,酸酸地之餘好香燒酒味,飲完有少少氣氛,又唔會好醉,都OK呀!