2020-09-23
話說朋友個仔仔係樂富廣場附近返興趣班 所以夜晚既飯聚都揀返係附近 6點幾接完佢仔仔落堂 我地就去左樂富廣場搵野食喇 經過梨滿園俾佢個$188頂級韓燒放題吸引左 見佢平得黎食物種類都幾多下 而且餐廳望落都幾好坐 於是我地三大一細二話不說就行左入去喇!去到時間尚早仲有吉枱 立即影低個環境同大家分享先 餐廳都幾闊落 坐得舒服首先黎咗幾款前菜先值得一讚既係職員見到我地有小朋友 好主動咁提供左鉸剪仔俾我地剪開d食物 非常細心好喇!到主角肉肉肉肉們出場喇:肉類既選擇都唔少 淨係牛都有7款 咁多款肉類當中我最鍾意牛脷、美國頂級安格斯一口牛粒同埋頂級韓牛仔骨係有d驚喜既 冇諗過呢個價錢食韓燒 d肉類質素都唔錯牛既雪花分布平均海鮮方面 帶子、魷魚同埋海蝦都唔錯 帶子都算新鮮 海蝦大大隻啖啖肉 而魷魚則好爽口黑豚腩肉都唔錯 肉味香濃雞肉都幾嫩滑 冇乜雪味仲有美味既豬大腸同金菇肥牛卷添佢地既熟食質素都幾高 推介既有韓式紫菜蛋卷、海鮮煎餅同埋煎餃子! 煎餃子個外皮好香好脆但內裏仲keep住juicy 讚!仲有三文魚刺身都係任食 質素都唔差 好抵呀!飲品既選擇唔算特別多 但係罐裝汽水同埋啤酒都係任飲 真係飲多幾
首先黎咗幾款前菜先
好喇!到主角肉肉肉肉們出場喇:
肉類既選擇都唔少 淨係牛都有7款
係有d驚喜既 冇諗過呢個價錢食韓燒 d肉類質素都唔錯
牛既雪花分布平均 海鮮方面 帶子、魷魚同埋海蝦都唔錯 帶子都算新鮮 海蝦大大隻啖啖肉 而魷魚則好爽口 黑豚腩肉都唔錯 肉味香濃 雞肉都幾嫩滑 冇乜雪味 仲有美味既豬大腸同金菇肥牛卷添
煎餃子個外皮好香好脆但內裏仲keep住juicy 讚! 仲有三文魚 刺身都係任食 質素都唔差 好抵呀! 飲品既選擇唔算特別多 但係罐裝汽水同埋啤酒都係任飲 真係飲多幾罐啤酒都回返本呀!另外雪糕都係任食ga!
總括黎講 呢個價錢 呢個質素 真係超級物超所值!而且食物選擇都多 下次等我帶埋屋企人黎再食過先!