2020-03-15
呢間樓上Cafe環境舒適😚裝修好文青,又有乾花做桌上裝飾💐適合鍾意打卡啲朋友仔😂😂見呢間cafe人流都好多下😂無論你係想chill下或者嚟做野,都好適合嚟喝杯咖啡大大力咁懲罰高質黃店🤩🎗💛 位置在隱蔽商廈裏,有點難找呢😆樓上cafe感覺就好似尖沙咀另外一片寧靜天地👍🏻1️⃣鹽燒蟹棒明太子白菌意大利麵 $92意大利粉份量算頗多🤣明太子醬汁好香濃,充份地裹住每條意粉🍝意粉軟硬適中😋唔會話太鹹,好入味😄上面有一條大條蟹棒肉同紫菜同意粉非常之夾🤤唔會話太膩!果然係招牌之作😍2️⃣自家製玫瑰草莓醬窩夫配焦糖冰淇淋 $76至於呢個甜品賣相真係好吸引😍酸酸甜甜嘅玫瑰草莓醬同黑色竹炭窩夫好夾🧇🖤同焦糖雪糕一齊食,一冷一熱好過癮😋窩夫好香好脆,味道不錯👍🏻唯等候時間略長😕3️⃣泡沫鮮奶焙茶 $58焙茶latte真係好好喝‼️‼️值得推薦😚焙茶味非常之香濃😍拉花配上棉花糖做裝飾,齋睇都覺得好靚🤎奶味好濃郁🥛甜度適中✨飲落覺得好香滑😋4️⃣泡沫鮮奶抹茶 $56抹茶latte不只拉花靚🌸仲好重抹茶味👍🏻陣陣回甘不苦澀🍵飲落覺得好濃郁😋但係都係覺得焙茶味好飲啲😛💡總括而言,呢間cafe好適合chill下同放下風😚而且食物不俗🤩性價
1️⃣鹽燒蟹棒明太子白菌意大利麵 $92
2️⃣自家製玫瑰草莓醬窩夫配焦糖冰淇淋 $76
3️⃣泡沫鮮奶焙茶 $58
4️⃣泡沫鮮奶抹茶 $56
💡總括而言,呢間cafe好適合chill下同放下風😚而且食物不俗🤩性價比幾高👍🏻另一黃店cafe好選擇💛