2021-04-29
一坐低職員就會幫忙倒薄荷味嘅水再送上麵包加手指餅配上沙律醬來開開個胃然後你可以慢慢點餐 頭盤我地揀左《新鮮活藍青口伴意大利軟包》青口一來新鮮,二來爽口,係出面的青口難得會爽口不鬆散,伴碟有雜菜湯汁同意大利軟包。個包本身有蒜蓉汁,但點青口既湯汁就更加美味👍🏻之後再叫左個《墨魚汁鮮帶子海蝦扁意粉》未叫時見到門口既牌已經覺得好吸引,實物比menu睇到更吸引😆😆 大蝦爽口,帶子嫩口多汁,証明廚師的燒烤火力夠哂。配上墨魚汁緊直perfect match 👍🏻👍🏻 墨魚汁控人士必食推介,當然意粉都好彈牙,唔會黏住黏住咁。最後仲叫左個主菜《德國香脆咸豬手配薯仔沙律,酸椰菜及蜜糖芥茉醬》豬手多肉大大件不在話下。外皮超級鬆脆,而且冇燒焦。肉地不黏牙,淡淡都係肉👍🏻👍🏻 配上蜜糖芥茉醬汁一齊食就更完美。伴碟的薯仔都不錯🥴有口感,唔會過份煮熟似薯蓉。另外店員仲推介我地試特飲《偽鴛鴦》特濃朱古力底配上咖啡冰磚 飲落係會變左mocha 跟餐價只係$38 好抵飲 整體黎講 間野絕對抵食 野食好食 服務一流 每食完一碟 就會有職員埋黎幫你換碟同清垃圾👍🏻 值得推介
再送上麵包加手指餅配上沙律醬來開開個胃
然後你可以慢慢點餐