2022-11-23
今晚約咗朋友喺太子酒吧街睇波 於是諗住喺附近搵間餐廳食咗飯先~朋友同我都好鍾意食串燒 見到有一間裝修幾靚嘅日式串燒店 有套餐 價錢都幾合理~於是決定試吓 我哋分別點左雛菊同紅葉套餐 同朋友share食 可以試多啲唔同款式另外叫咗draft beer - Suntory Premium Malt 冰凍啤酒好快送上!啤酒泡好細滑 ~熱辣辣串燒師傅即叫即製作 全部都好食!highlight 幾樣特別出色嘅~牛舌心同埋香蔥牛燒先打頭陣 牛舌心好厚 好鮮甜👍🏾 香蔥牛燒牛肉軟滑多汁👍🏾紫蘇葉豬肉串同埋大蔥黑豚串都燒得好好食 豬肉油脂甘香 燒到脆脆地好香口大蔥雞肉串同埋免治雞軟骨棒都做得好食 另外燒飯團有驚喜! 飯團混合特製醬料 燒到脆卜卜有少少飯焦食完個set都幾飽 不過忍唔住叫多幾樣~特別推介阿波尾雞翼 非常香脆!雞皮又脆又彈牙 肉質鮮嫩 燒芝士年糕同埋燒豆腐都冇令我哋失望!呢度嘅環境好靚 好食 性價比高!
冰凍啤酒好快送上!啤酒泡好細滑 ~
大蔥雞肉串同埋免治雞軟骨棒都做得好食
另外燒飯團有驚喜! 飯團混合特製醬料 燒到脆卜卜有少少飯焦
呢度嘅環境好靚 好食 性價比高!