2025-01-21
Blingbling美食推介✨ 📍灣仔 🍻Jan Jan 串揚專門店 (鉅芝樓) 高質日式串燒店😋 💠💠💠💠💠💠💠💠 Jan Jan既炸串揚好出名,有好多選擇,而且好多都係其他鋪頭無既😋 lunchtime成日都爆~ 好彩今日me time一個人唔洗等位☺ 💠 天使蝦 炸到好脆好香口!外脆內軟,天使蝦仲保留到佢既鮮味☺️ 💠 炸年糕 炸年糕外皮好脆好香,入面既年糕超級煙un!! 超好食😋必食!! 💠 炸豚肉 炸豚肉都好出色!豚肉炸完一啲都吾乾,而且仲好juicy🤩 💠 海膽湯葉卷呢個都算係Jan Jan既招牌菜!我每次黎都會點~ 海膽好新鮮,同炸湯葉卷好夾,新味同炸物既油香好有化學作用☺️ 💠 燒冬菇 燒冬菇一啲都吾乾,仲有菇既香味👍🏼 💠 炸忌廉蘋果 炸忌廉蘋果係Jan Jan先有!未食過之前都吾知原來可以咁夾!蘋果有小小清新既酸味,同creamy既忌廉形成對比,好新奇好特別既口感同味道☺️ 💠 燒手羽 燒手羽一樣都好高質,一啲都吾乾,而且配合調味帶到雞肉既香出黎~ 餐廳環境:💎💎💎💎💎/5 服務質素:🌸🌸🌸🌸🌸
📍灣仔
🍻Jan Jan 串揚專門店 (鉅芝樓)
高質日式串燒店😋
💠💠💠💠💠💠💠💠
💠 天使蝦
炸到好脆好香口!外脆內軟,天使蝦仲保留到佢既鮮味☺️
💠 炸年糕
💠 炸豚肉
炸豚肉都好出色!豚肉炸完一啲都吾乾,而且仲好juicy🤩
💠 海膽湯葉卷
💠 燒冬菇
燒冬菇一啲都吾乾,仲有菇既香味👍🏼
💠 炸忌廉蘋果
💠 燒手羽
餐廳環境:💎💎💎💎💎/5
服務質素:🌸🌸🌸🌸🌸/5
食物味道:😋😋😋😋😋/5
性價比:💰💰💰💰💰/5
Jan Jan 串揚專門店 (鉅芝樓)
📍灣仔皇后大道東100-102號鉅芝樓2樓
#blingbling推介 #blingbling美食 #blingbling灣仔 #灣仔美食 #blingbling日本菜 #灣仔串揚 #灣仔JanJan #JanJan串揚專門店 #串揚店