2023-03-11 66 瀏覽
熊本燒肉(Causeway Bay)啱過去嘅禮拜六日 同朋友去港島周圍行👣 朋友仲超好請小編食燒肉放題🔥 梗係要好好記錄低🤭🤭⌖ 午市120分鐘澳洲和牛放題💰$316/位今次我哋冇嗌午市定食🍱 而係揀咗放題食盡佢🙈🙈 燒肉類🥩選擇多多 和牛🐮、豚肉🐷、雞肉🐔鹽燒定汁燒都有😗😗 最鍾意油脂豐富嘅薄切牛小排😚、肉味十足嘅醬燒牛柳粒🤤、邪惡至極嘅厚切五花肉🔥 款款都幾特別 一定搵到你啱口味嘅🤩🤩海鮮類🐟試左幾樣都OK😛😛 推薦彈牙爽甜嘅海蝦🦐、肥美嘅三文魚骨🐟同埋肉味濃郁嘅鯖魚🐟 蔬菜類🥬食多咗肉想解吓膩梗係要嗌返啲蔬菜😎 推薦雞髀菇🍄、厚切翠玉瓜🥒、超甜嘅菠蘿🍍炸物類🍢不得不讚賞呢度嘅炸物🍢 夠多種類之餘 全部都做得唔馬虎㗎! 芝士年糕🧀流心煙韌 炸雞🐔 嫩滑Juicy💦💦 認真值得一試😋😋甜品類🍰甜品雖然款式唔多 但都不錯😌😌 好似Chocolate brownie🍫 同埋朋友仲燒埋棉花糖添 正呀☺️飲品類🧃除咗基本嘅汽水🥤、茶飲☕️ 呢度有少見嘅利賓納🍇飲添 小編都好耐冇飲 超冰爽🧊☻ 回頭指數:8/ 10
熊本燒肉(Causeway Bay)

⌖ 午市120分鐘澳洲和牛放題
💰$316/位