2018-10-03
今日同女朋友食左間高質放題一入到去既環境已經同其他放題高級D 我好鐘意佢既座位 好舒服 雖然食物款式唔算多 但味道係比其他放題好 味道出色👍👍👍 甜品都唔錯嫁 入正題:叫左好多野 🤤🤤🤤 我唔介紹晒 簡單同大家介紹幾款我比較鐘意既有幾樣野我覺得一定要食:『火炙海鹽左口魚壽司』入口即溶 魚油充滿整個口腔 好正 🤩🤩🤩 『鯛魚刺生』呢個同上面都係好少放題有得食 好有咬口 一個字「正」『火炙海膽魷魚壽司』都唔錯 食過幾間放題D海膽都會有少少腥 但呢到我少少都食唔到『葡萄酒燴牛舌』有爽口既感覺 但唔會咬唔開 仲有幾樣覺得大家都可以試下:『雪花炸鮮奶』我覺得好好味 係炸鮮奶面仲加左D煉奶 本身淡淡地既鮮奶加左煉奶之後多左陣甜味 令到成條鮮奶更加好味 但唔係好食甜既朋友就要諗清楚 😂『牛油燒翠肉瓜串』第一啖會覺得淡淡地 但唔知點解覺得好好味 😂 可能係有牛油香 同埋加左少少鹽 『鵝肝壽司鐵塔』味道已經唔識形容 有D特別 大家不坊試下最後大家一定一定要食佢既『紫薯蛋糕』好好好食 到想講粗口 😂 好香好濃既紫薯味 🤤🤤🤤 面係雪糕底係蛋糕 雪糕面仲有一層紫
有幾樣野我覺得一定要食:
『葡萄酒燴牛舌』有爽口既感覺 但唔會咬唔開
仲有幾樣覺得大家都可以試下:
『鵝肝壽司鐵塔』味道已經唔識形容 有D特別 大家不坊試下
最後大家一定一定要食佢既『紫薯蛋糕』好好好食 到想講粗口 😂 好香好濃既紫薯味 🤤🤤🤤 面係雪糕底係蛋糕 雪糕面仲有一層紫薯粉 口感同味道都係冇得頂 👍👍👍
BTW:落單就同一般放題一樣 已經轉左做手機落單 又或者關注佢地既微信號