2020-02-28
朋友話呢間餐廳食物質素唔錯,於是去試吓,呢度牛肉同黑豚肉各有4個套餐提供,我哋揀咗日本鹿兒島頂級黑豚升級套餐,呢個餐提供美國進口牛肉🥩🥩,黑豚肉同雞肉湯底方面,我同朋友都想試多一個款,於是揀咗鴛鴦鍋,分別係豚骨,中華辣湯,侍應會先將三款肉送上枱,黑豚肉得切得薄薄的,的唔怕淥唔熟,牛肉賣相都好靚,食入口,兩款都好 juicy,肉質鮮嫩😍😍另外有各款丸類同蔬菜都係自助形式,種類真係好多,蔬菜都好新鮮,特別鍾意食西洋菜同苦瓜,苦瓜加係中華辣湯嗰邊,吸收左啲湯汁,好滋味👍🏻👍🏻炸物同串燒都係即點即炸,即燒,當中特別喜歡佢嘅炸雞翼好好味,而串燒分別有醬燒,鹽燒同味噌燒三款選擇,以我個人特別推介嘅就係蘆筍腩肉卷鹽燒,腩肉包住條一條條新鮮嘅蘆筍,入口鮮甜,完全唔會覺得肥膩,另外就係薄燒牛舌同雞軟骨串,醬燒好好味😋😋呢個餐係包括飲品同雪糕放題嘅,係甜品方面除咗雪糕之仲有雪條,布甸等等提供,當中嘅紅豆雪條唔錯🥳🥳