2021-10-20
之前食過荃灣店覺得唔錯,今日經過西環店就入去試吓!豐御膳 $458跟餐有前菜,沙律,麵豉湯,甜品,飲品,超級豐富🥰三色刺身(三文魚腩,牡丹蝦,油甘魚) 全部都好新鮮肥美,唔會好似放題咁切到好薄🤣 黃金燒虎蝦🦐 大大隻,仲用咗少少芝士一齊燒😚網燒美國安格斯牛肉眼🥩 份量真係超級大,大過我隻手掌🖐️!!!! 食到呢度已經好飽🤧 但係煮得超好味,鎖住肉汁,夠juicy,配埋旁邊嘅有子胡椒醬,食到停唔到口🤩🤩迷你火炙鰻魚飯,其實唔算迷你,鰻魚皮燒到脆,鰻魚汁係自家製嘅,加分!!🤪北海道刺身丼🍣呢個係我食過最多刺身嘅丼🙌🏻 有拖羅、油甘魚、牡丹蝦、帆立貝、海膽、三文魚籽、三文魚腩!!! 全部刺身都好新鮮,拖羅仲要肥美,入口即溶🤤 店員好親切有禮貌,每上一碟菜,都會介紹每道菜式,又會閑聊幾句,感覺好溫馨🥰 而家仲做緊清酒半價優惠!!呢間係小店座位唔多,如果要黎最好就book定位la🥳
豐御膳 $458
跟餐有前菜,沙律,麵豉湯,甜品,飲品,超級豐富🥰
黃金燒虎蝦🦐 大大隻,仲用咗少少芝士一齊燒😚
北海道刺身丼🍣
呢間係小店座位唔多,如果要黎最好就book定位la🥳