2022-09-16 42 瀏覽
觀塘隱世高質日本菜😍我哋嗌咗4樣嘢🙉• 丼瀛十二味 $398擺盤夠晒特色😳其中4款刺身杯🤤8款壽司杯 同人share就啱晒啦😋賣相超靚 非常打卡able🤩刺身杯🔹大大隻牡丹蝦😝鮮甜厚肉😚🔹鮑魚 爽口😛🔹大大粒帶子 好鮮甜🙌🏿大推🫶🏿🔹深海池魚 魚味唔系太出 不過系新鮮嘅👌🏿壽司杯🔹三文魚腩配三文魚籽♥️三文魚腩厚切肥美🤤油脂豐富🥴🔹海膽 平時唔敢亂試 驚伏 但系呢個好軟滑鮮甜 入口即溶🤤 抵啊😝🔹黃金魷魚 黃色嗰啲脆卜卜幾過癮🤪不過鹹得滯🤣🔹吞拿魚蓉 完全冇筯😳口感軟綿綿入口即溶🤤🔹蟹肉蟹膏 蟹膏唔腥 蟹肉唔算鮮甜 正常水準🙌🏿🔹劍魚腩 夠晒肥美😈又新鮮 正🤩🔹吞拿魚 小妹唔系特別鐘意吞拿魚 冇試😛🔹芥末章魚 小妹不嬲都唔鐘意食芥末章魚 就冇試到😝評分:4.5/5😚-• 什錦天婦羅 $78有三隻蝦, 東菇, 茄子, 南瓜同紫薯 整體嚟講幾好食 點埋天婦羅汁配蘿蔔蓉upgrade咗成件事😳幾驚喜♥️評分:4/5-• 一口炸芝士 $48外層脆卜卜 炸粉適中唔會太厚👍🏿入面系熱融芝士 冇拉絲嘅🥴有啲可惜 不過整體系唔錯嘅🤪評分:3.5/5-• 天龍卷 $98見好多人都推介呢樣 心思思嗌咗嚟試😝嗌
觀塘隱世高質日本菜😍我哋嗌咗4樣嘢🙉
評分:4/5
• 一口炸芝士 $48
評分:3.5/5
• 天龍卷 $98
見好多人都推介呢樣 心思思嗌咗嚟試😝嗌完系失望嘅😞炸蝦頭唔系我想像中可以成個食嘅🥲炙燒三文魚油脂bit晒出嚟系唔錯嘅 不過好唔鐘意佢啲醬😬拉低晒個分 個醬辣辣地同卷物好唔match🫤*利申 小妹不嬲都唔鐘意壽司配辣嘅嘢*
評分:2/5

埋單加埋一差唔多$700 我哋14:00後入座有88折 其實都貴架 不過食物質素真心唔差 值得一試🥳♥️
丼瀛十二味
什錦天婦羅