2023-01-18 211 瀏覽
海膽壽司,海膽好味到可以同日本食嘅有得揮!食得出係高價嘅材料製作而成,真係特別甜特別creamy😍😍🤤👅諗起都流曬口水💛👅香蔥吞拿魚腩軍艦,加左葱嘅吞拿魚,好似錦上添花咁,食落去味道層次更更豐富。😍🤩😋🤤💛😌😝😜三文魚子軍艦,大大粒的魚籽舖係壽司飯上,非常吸引。魚子係口度爆開,鮮味湧曬出黎,配上煙煙靭靭的壽師飯,真係好好味😋大吞拿魚腩壽司,大拖嘅顏色比中拖淺色,顏色偏白,呢個部位脂肪相當多,脂肪分佈平均。有天然魚油脂嘅甘香,入口即溶。🐟🤩😍💛🤤👅😋🐠🔥🔥🔥醋青魚壽司,魚肉爽爽地幾有咬口,有啲醋酸酸地,加埋香蔥好開胃💛👅三文魚壽司🍣三文魚好大塊好滑,超級無敵勁新鮮!🤩🤩🥰🔥😝😍👅🤤😋😜☺️😌 油潤及鮮甜十足, 一食難忘!甜蝦壽司🦐🍣🍣🍣🍣甜蝦夠鮮甜又新鮮🦐🦐🦐壽司飯唔會太硬,又唔會太鬆散,口感好好👍蟹子沙律蟹子好多,加上點晒沙律醬既青瓜絲撈埋沙律菜一齊食,好開胃好正呀!😋😋salad好fresh好甜,良心保證!👍🏻👍🏻😜燒油甘魚鮫🔥🔥🔥🐟🐠嫩滑的魚肉加上燒得甘香的魚皮和魚骨,正到不得了!日本居酒屋大熱門🤩😍🔥🔥🔥雞泡魚干🐠魚干係即叫即燒,新鮮熱辣。雖然係魚干,但仍然有濕潤的感覺,好容易咬,

甜蝦壽司🦐🍣🍣🍣🍣
蟹子沙律
燒油甘魚鮫🔥🔥🔥🐟🐠

雞泡魚干🐠
魚干係即叫即燒,新鮮熱辣。雖然係魚干,但仍然有濕潤的感覺,好容易咬,醬汁甜甜地,好香的魚干味,燒得非常好食。😍😍💛😋😜🥰