2023-04-18 221 瀏覽
大家都知道旺中好多嘢食❤️平時去買衫同埋食小食就多啦🤣今次咁啱經過一間甜品蛋糕店,地方方便又容易搵,就去幫襯下啦!櫥窗裏面有好多款唔同嘅星球蛋糕☺️全部都造型特別同精緻,而且亦都有一啲小甜點,仲要係米芝蓮師傅設計!我自己就揀咗呢一款海王藍星球蛋糕💙外型真係好靚,令人聯想起星球太空呢啲主題✅佢哋仲有好多唔同嘅顏色選擇,綠色粉紅色等等都有~仲會附送一個錘仔,俾你整爛個蛋糕🤣外型其實都係朱古力嚟嘅,全部都可以食,採用左低糖嘅比利時白朱古力,入面我就揀木糠蛋糕嗰款味道😌層次好豐富,最上高有一啲蛋白餅棉花糖,仲有一個公仔嘅裝飾,之後就係木糠蛋糕同埋忌廉🙆🏻‍♀️敲開咗非常有驚喜,仲要無添加添!