2024-06-24
收左工聽朋友講呢間日式串燒餐廳好值得黎食 就決定一試 掃走個Monday blue mood😌😌😌黎到間餐廳已經覺得好有格調 枱面有燈光蠟燭嘅物體 有少少西式嘅格調食住日本嘢好chill嘅感覺😗串燒最平有$10起 但係最少嗌兩串以上 我哋今日嗌咗好多串燒 包括有雞肉牛肉拼盤、雞腎、雞軟骨、豬護心肉、豚肉包鵪鶉蛋、白鱔、銀鱈魚、紫蘇雞皮蝦個人極力推薦紫蘇雞皮蝦同銀鱈魚!真係燒得超級無敵香 個銀鱈魚嘅皮係燒到碗脆卜卜 完全忍唔到口要食晒啲皮 紫蘇雞皮蝦既雞皮都係好香好脆 配埋個蝦食,簡直係絕配除咗串燒之外,佢亦都有壽司同埋魚生食呢間餐廳最出名Taco壽司 即係出邊係脆紫菜入邊包住壽司配料果然名不虛傳 一啖咬落去好有驚喜 估唔到呢個意想不到嘅配搭又幾夾😝😝然後又嗌咗四件火炙壽司 價錢都幾平,$20到有兩件壽司 而且仲要係好高質素 買單兩個人計埋服務費,食咗五百幾蚊 絕對係物有所值
串燒最平有$10起 但係最少嗌兩串以上
紫蘇雞皮蝦既雞皮都係好香好脆 配埋個蝦食,簡直係絕配
除咗串燒之外,佢亦都有壽司同埋魚生食
買單兩個人計埋服務費,食咗五百幾蚊 絕對係物有所值