2020-12-09 71 瀏覽
呢間喺葵廣嘅梳乎厘班戟大家應該見過唔少次 黃到金嘅小店 終於到我去支持下🥰.港朱噢工程梳乎厘pancake🤎 $41呢個味即係格格脆芝士奶蓋😍佢可以揀一舊兩舊或者三舊pancake 😛今次揀咗兩件$38 再+$3有齊晒所有配料 一定要加🤩有青提子同埋楓糖菠蘿🍇🍍本身應該仲有Oreo碎碎 不過嗰日冇晒😭好幸運 老闆竟然比我決定雪糕口味🙌🏻我揀咗蜂蜜牛油味 幾特別 係用咗韓國直送嘅粉漿嚟整🥰雪糕唔係好軟滑creamy好dense嗰種 佢係偏冰感❄️個味就甜甜地咁 又唔係好食到蜂蜜同牛油個味🙈pancake好fluffy好濃嘅蛋香味🥚食落有啲似熱香餅🤣不過好奇怪 正常應該係同一兜粉漿整嘅 但係上下兩層個味有啲唔同🧐整體嚟講 口感味道都唔錯 價錢咁平真係相當抵食❣️
港朱噢工程梳乎厘pancake🤎 $41