餐廳: The 5B Private Corner
資訊:

2021-05-01 66 瀏覽
放假去咗南豐紗廠行下行完去咗依間CAFÉ到睇下佢做緊依個TEA SET PROMO咁我同朋友又唔太餓就試下因為我地2個都未試過依個港女TEA🤫所以覺得依個價錢都幾抵有5個咸食6個甜品仲有2杯嘢飲可以用半價升級其他飲品個人最愛💛💛💛🥧北海道帶子一口酥帶子下有檸檬沙律不過佢個檸檬唔會太搶味同帶子個味異常地配合同埋個皮唔會比沙律整到唔酥🍮自家制班蘭意式奶凍作為奶凍會會員對依個奶凍都有相當高的評價佢個面頭會有少少椰奶雖然個班蘭味唔太出但佢個口感同個味道係高質的😍🍰柚子芝士蛋糕好多時啲柚子蛋糕都會有太甜但依個唔會柚子係令人鐘意的酸甜味🥰🥰依個係我暫時食過咁多間CAFÉ嚟講算係TOP3👍🏼👍🏼食物飲品高質價錢又適中不過就係個位置會遠少少但係佢個空間好啱放假同朋友去CHILL下因為佢會有埋BOARD GAME比大家玩坐既空間都闊落十分推介比大家
放假去咗南豐紗廠行下
行完去咗依間CAFÉ到睇下