2022-02-20
之前係元朗食過一次INN環境唔錯,今日同朋友經過荔枝角搵野食,見到分店就決定去食。我同朋友每人點左個set lunch, 是日餐湯係南瓜忌廉湯,第一次飲湯都有精美拉花😍餐湯口感非常濃厚,南瓜味好濃😋燒火雞胸肉牛油果醬漢堡配薯條🍔粗薯條炸得金黃香脆,外脆內軟,漢堡麵包有烘底,牛油果醬做得非常出色,配合厚切嘅火雞胸肉口感一流,加上入面嘅芝士、生菜、番茄食落好有層次,係非常有驚喜而值得食嘅漢堡👍🏻香煎焗厚切豬肉眼配金巴車厘子醬🐷豬肉眼扒煎得啱啱好,厚切咬落肉汁充足,煮嘅火喉恰當,肉質鮮嫩可口,再配合表面略帶甜嘅新鮮車厘子醬,整個配搭令人非常滿足😆飲品🍹叫set lunch點特飲都有半價,我同朋友分別點左派對白桃烏龍茶同青檸薄荷梳打,白桃烏龍茶用咗新鮮白桃,飲落有淡淡清香。青檸薄荷梳打就有好多薄荷葉,飲落非常清新。總括而言,餐廳環境舒適,食物質素高,食得出廚師嘅用心,每人平均消費$150,下次有機會會再去食。
燒火雞胸肉牛油果醬漢堡配薯條🍔
香煎焗厚切豬肉眼配金巴車厘子醬🐷