2022-09-13 27 瀏覽
好耐冇同屋企人食西餐廳,於是就嚟呢間食嘢,共聚天倫之樂。😊入到去就覺得好高貴嘅感覺,服務員好有禮貌。😌入到卡位就見到啲枱set得好靚,滿滿的儀式感。🤪燈飾都好華麗,讓人移不開目光。😎見到餐牌就有好多嘢食,款款都好吸引,好想即刻體驗法國風情同埋美食。😋除咗景靚氣氛好服務佳,風乾火腿蕃茄醬焗燒春雞配紅酒汁都特別好食🥺。火腿加番茄醬真係絕配,火腿嘅朝香同埋蕃茄醬嘅酸酸甜甜😍,令雞肉提升一個層次。😌雞肉就鮮嫩多汁,好juicy!😎應該係有細心搭配過,整體口感非常好。👍🏻食落去美味可口,而且份量好夠,絕對不吝嗇。😘屋企人表示食得好開心😙,好想下次再嚟多次。如果想食華麗精緻嘅法國菜,強烈推介嚟呢間食。🤩