2023-12-18 42 瀏覽
只係$148起,就可以享受正宗法餐!starter除咗有餐湯之外,仲有沙律可以揀㗎!我哋就揀咗餐湯,成個湯嘅口感真係好濃郁,同埋creamy!而且每日都係新鮮熬製,大家都可以過一個暖笠笠嘅冬天!。美國頂級牛腹扒配薯條及沙律 $218我哋今日就試咗美國頂級牛肉,真係非常tender,火候控制得啱啱好,牛肉非常juicy之外,外皮仲帶啲焦香。配埋佢哋自家製醬汁,真係非常好食!。香烤比自魚配茴香火箭菜沙律及地市海欖油羅勒番茄醬$178我哋減肥嘅朋友仔就嗌咗呢個魚,真係煎得好香好好食!魚肉嘅肉質非常鮮嫩可口,一啲都唔會鬆散,可見係一條會做運動嘅魚😝。除此之外,佢哋呢度嘅醬汁非常特別,可以帶出到魚嘅油香同爽滑!配上佢嘅沙律,真係非常健康又有營養!。甜品:焦糖布甸$20我哋每人都加$20嗌咗個特色焦糖布甸。今次就俾我哋見識到法國廚師嘅真功夫!焦糖外皮微甜帶焦香aftertaste。布甸非常絲滑好jiggly,口感配搭非常奇妙!而且帶有非常純粹濃厚嘅奶香味!。餐飲:latte朋友嗌咗latte,甜度適中,勝在奶味同咖啡嘅碰撞適宜,增添左意式風味。。餐飲:熱朱古力冬天梗係要飲返杯暖笠笠嘅熱朱古力,呢杯

。美國頂級牛腹扒配薯條及沙律 $218

。香烤比自魚配茴香火箭菜沙律及地市海欖油羅勒番茄醬$178

甜品:焦糖布甸$20

。餐飲:latte

。餐飲:熱朱古力
冬天梗係要飲返杯暖笠笠嘅熱朱古力,呢杯熱朱古力真係甜到入心。口感偏濃厚,同我哋之前飲開嘅朱古力唔一樣!