話咁快仲有兩個星期就農曆新年🍊新年梗係要食返個「撈起」🥢寓意撈到風生水起❤️🧡💛食個好意頭🤑今年我地揀左肯尼海鮮既日式撈起加兩個匠心甜品❣️🔸日本吉品鮑魚刺身撈起 (配日式胡麻醬)用左日本吉品鮑魚同多款唔同既日式刺身組合 顏色勁繽紛🌈刺身味道鮮甜 鮑魚爽口😋倒埋個胡麻醬落冷拉麵就可以撈起🥢份量十足 啱晒一大班朋友或者屋企人一齊食 齊齊撈到大富大貴🔥🤩🔸日本北海道3.6牛乳紫薯麻糬煙煙韌韌嘅麻糬加埋海鹽芝士奶蓋醬同𝑶𝒓𝒆𝒐餅碎一齊食真係無敵❣️除左紫薯味仲有幾款味道可以揀~榴槤/朱古力🍫/芒果🥭/草莓🍓!全部都好想試🤤🔸日本3.6冰糖雪燕奶凍呢個真係滋潤養顏精選🌟面層有勁多既雪燕!下層係超重奶味既奶凍 奶凍勁𝒄𝒓𝒆𝒂𝒎𝒚 而且每一啖都食到極高比例既雪燕🤩多種層次 真係一試就愛上🫶🏻最緊要係落單超方便✨可以𝒘𝒉𝒂𝒕𝒔𝒂𝒑𝒑落單 買滿$600已經可以享有肯尼自家車隊免費送貨📦足不出戶都可以嘆到唔同既海鮮刺身同甜品🤭下次屋企或朋友聚會一定要再𝒐𝒓𝒅𝒆𝒓😍!
話咁快仲有兩個星期就農曆新年🍊
新年梗係要食返個「撈起」🥢
寓意撈到風生水起❤️🧡💛食個好意頭🤑
今年我地揀左肯尼海鮮既日式撈起加兩個匠心甜品❣️

🔸日本吉品鮑魚刺身撈起 (配日式胡麻醬)
日本吉品鮑魚刺身撈起

🔸日本北海道3.6牛乳紫薯麻糬
日本北海道3.6牛乳紫薯麻糬

🔸日本3.6冰糖雪燕奶凍
日本3.6冰糖雪燕奶凍

最緊要係落單超方便✨可以𝒘𝒉𝒂𝒕𝒔𝒂𝒑𝒑落單 買滿$600已經可以享有肯尼自家車隊免費送貨📦足不出戶都可以嘆到唔同既海鮮刺身甜品🤭下次屋企或朋友聚會一定要再𝒐𝒓𝒅𝒆𝒓😍!
外賣送餐
慶祝紀念