2022-04-01
以肉浦團作為店名真係非常盞鬼🤣🤣分別有4個級別既火鍋放題可以選擇:肉、浦、團、盛,當中以盛價錢最貴,當然食物選擇亦最多同質素最高!我地揀左《團》,有19款肉類同海鮮選擇!🤤🤤價錢係$198一位,非常抵食☺️湯底有7款,藥膳醉雞湯、清酒麵豉蜆湯比較少見😳坐底無耐就會上一碟好靚既牛肉,有唔同既部位,送上枱果下真係好有驚喜🤩出晒煙霧好岩打卡🤪餐廳好有貼心,第一碟肉會放張小木牌以識別唔同既部位,咁就算想encore都知到邊碟係咩名👍🏻👍🏻推介美國安格斯牛板腱、薄切封門柳,食落軟淋好有牛味🤤,唔會有太多脂肪,食完唔會太有罪惡感🤪自助吧有多款火鍋配料、熟食和飲品。火鍋配料有各款丸類、松葉蟹棒、台灣腸、牛柏葉、豬皮、木耳、菇類、蟲草花、新鮮蔬菜、面類等等。蟲草花、羽衣甘藍、翡翠苗呢D平時比較少食既貴價蔬菜梗係要食返多D啦🤣🤣飲品區除左汽水、啤酒、韓國飲品、人氣梳打OOHA,仲有樽仔落神花茶,消滯之選👍🏻啱晒我口味!😚食到最後會送上每兩件甜品!呢隻雪糕卷真係好好味😍
湯底有7款,藥膳醉雞湯、清酒麵豉蜆湯比較少見😳
自助吧有多款火鍋配料、熟食和飲品。
食到最後會送上每兩件甜品!呢隻雪糕卷真係好好味😍