2024-08-10
現在屯馬綫很方便,經屯馬綫可以直達大圍暑假酷熱天氣警告⚠️出街都只係想留係冷氣地方,不過商場冷氣很大,所以去咗打邊爐🤣🤣🤣「極上牛気」主營火鍋放題,提供自助式就餐,環境通風明亮, 日式裝修乾淨企理有豐富的食材選擇,包括高級牛肉、新鮮海鮮等提供自選火鍋底料,可搭配多種調料提供無限量供應,可自由點餐嘗鮮,而且有QR code數碼自助下單,非常方便湯底:北海道昆布清湯+ 月見壽喜湯(需另加$10)我地係午市90分鐘放題LV4:澳洲穀飼黑安格斯牛+SRF美國極黑牛放題+海鮮放題澳洲穀飼黑安格斯牛、SRF美國極黑牛、特選牛小排、PRIME美國肩胛肉眼、穀飼牛肩肉、牛舌、牛骨髓精選雞腿肉特選豚肉肉類選擇極多,非常適合喜歡吃肉的朋友,來個大滿足😌特選海鮮日本帆立貝、挪威三文魚刺身、花膠、青口、大海蝦、墨魚滑、脆鯛魚片、爽脆水魷餐廳還有泰式主題,如果鍾意食泰式的朋友,一定要試下最後,一定一定要試下他們的甜品,特別是榴槤製的甜品,意外驚喜👍🏻❤️
有豐富的食材選擇,包括高級牛肉、新鮮海鮮等
提供自選火鍋底料,可搭配多種調料
湯底:北海道昆布清湯+ 月見壽喜湯(需另加$10)
我地係午市90分鐘放題
LV4:澳洲穀飼黑安格斯牛+SRF美國極黑牛放題+海鮮放題
精選雞腿肉
特選豚肉
肉類選擇極多,非常適合喜歡吃肉的朋友,來個大滿足😌
特選海鮮
餐廳還有泰式主題,如果鍾意食泰式的朋友,一定要試下