2023-02-11 25 瀏覽
成班朋友想打邊爐,見呢間火鍋私房菜係尖東幾就腳,仲有主題裝飾,咁就揀佢啦🤣由地面行落地庫到入去餐廳,周圍都係同旅遊有關嘅擺設裝修🛫🌏環境加晒分!尤其呢幾年都無出過國🥹入到去真係好似去咗轉旅行咁今次揀咗皮蛋芫茜同埋沙嗲湯底,前者好鮮清甜,好多芫茜!😍後者沙嗲味香濃,食落好似用沙嗲醬打邊爐咁而食物種類都好多😍人多真係啱晒,乜都可以試!實在樣樣都好食,揀幾樣最中意嘅介紹下啦雪山和牛拼盤 $438物有所值!每款牛肉都好新鮮,仲有牛舌同手切牛🤤自家四寶手打丸 $118食咗蝦丸同墨魚丸,兩款都好彈牙!食得出鮮味!椒鹽四拼盤 $158無諗到火鍋店嘅炸物小食都咁好味,上到枱熱辣辣,全部脆卜卜,開煲前整個做餐前小食正呀👍🏼特別要講餐廳姐姐好好人,請咗我哋食鮮鮑魚🤭真係好鮮好大隻!食飯全程仲好照顧我哋,自動過嚟加湯,又介紹點混醬最好食🤣💯食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(五⭐️為最高分數)

雪山和牛拼盤 $438
物有所值!每款牛肉都好新鮮,仲有牛舌同手切牛🤤

自家四寶手打丸 $118
食咗蝦丸同墨魚丸,兩款都好彈牙!食得出鮮味!

椒鹽四拼盤 $158

食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(五⭐️為最高分數)