2020-09-13 769 瀏覽
🍽616|麥子🌟環境:座位闊落,設計風格有型,一入去就見到大大隻字寫住醉生夢醒,就好似要提你入黎食好野就要盡興,放低煩惱盡情食同飲麥子啤酒咁🤗!🌟湯底:鴛鴦沙牛湯底 $𝟽𝟾即係沙嗲湯底+牛骨清湯。牛骨清湯好清甜,清湯既好處係唔會搶左食物本身既味道!重頭戲黎喇‼️就係個🌶沙嗲湯底!超超超濃郁既花生沙嗲味!雖然好重口味但好滿足🤩🤩!食辣既你一定要試!𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟安格斯橫隔肌 $𝟺𝟾靚牛!好新鮮既牛肉,我自己最鍾意係呢個部位,脂肪分布好平均,肉質好有口感!厚薄岩岩好,好岩打邊爐。😍𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟美國天然肩胛翼板 $𝟺𝟾好新鮮!呢款牛相對薄啲,脂肪分布都平均,同埋會滑啲。不過食落就無咁重牛味。𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎🌟麻辣牛肉餃 $𝟺𝟾超級好味‼️❤️但都超級辣🌶🌶!如果大中小辣咁比較會係中麻辣既程度,但我有啲朋友都頂唔順🤣!愛辣之人一定要食,好味到一個人食6粒都無問題架!✌🏻𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎🌟麥子既醉生夢醒啤酒 - 里香白蘭 $𝟽𝟾啤酒係嚟自本土手工啤酒既品牌:麥子。我揀左隻味道偏甜既里香白蘭,麥味同果香都好重,對我嚟講都係太甜,啤酒都係苦返啲先好飲😆。𓂀推介度:♥︎♥︎♥︎最後兩個人埋
🍽616|麥子

🌟環境: