2020-07-28 924 瀏覽
咁啱經過希慎,見到呢間餐廳就入去試吓!我嗰日三點左右去到已經冇晒lunch set亦都冇下午茶只可以單叫main menu🌝(原來lunch只係去到2:30)同男朋友兩個去食都叫唔到幾多所以淨係叫咗一份炸雞(6隻)同埋一個炒年糕!問咗侍應原來雞上面嘅粉係牛油粉🤩一開始見到以為會好油膩,點知一食落口大驚喜!首先佢個雞炸得勁脆,入邊啲肉仲係勁嫩同埋有肉汁🤤一啲都唔乾,連食雞胸嗰舊都一啲都唔覺得鞋🤯之後佢個牛油味真係好重但又唔會膩,重帶少少蜜糖味 🍯 呢個真係一定要試,高分之作💯呢個辣炒年糕我記得好似係可以揀辣醬或者係卡邦尼汁🤤咁食炒年糕梗係要食辣啦!☺️首先佢啲年糕超煙un,連埋啲辣醬一齊食係勁正勁惹味🤩然後海鮮嘅份量都好多,有魷魚,青口,蝦,全部都正常質素!佢亦都唔算係特別辣,整體來講呢個都好推薦☺️總結黎講呢間餐廳嘅食物同埋服務都好高質👌🏻👍🏻疫情過後應該會再去食,亦都好推薦大家去☺️💯
蜂蜜牛油秘製炸雞

火辣海鮮年糕