2021-11-20 76 瀏覽
以前日日喺中環返工,都好少行泥結志街呢邊覓食~今日發現原來嗰度有好多小店都好似幾正咁,其中一間係炸雞burger, 有d似係韓式crossover美式嘅fusion菜🤩 ✨松露蛋黃醬雞肉漢堡 - 塊炸雞好厚😍松露醬好香,中間夾左青瓜同菜絲,成個burger已經幾吸睛,一咬落去有驚喜,個burger包面好軟熟,炸雞好juicy, 味道好夾!✨蜜糖芥辣雞肉漢堡 - 同第一個包差唔多味,係個醬汁唔同左,配搭起泥又幾唔同,甜甜地幾好食😋✨泡菜牛油果薯格 - 呢個配搭真係第一次見,但出奇地夾!平時唔太鐘意食泡菜嘅我都接受到,因為佢唔會太辣亦唔會太酸,加上有牛油果balance個味,連埋個薯格一齊食好正!薯格唔會太油,但夠晒脆😻✨黑莓活性碳 - 有淡香黑莓味,唔會太甜,幾fresh✨金菊龍珠果 - 配burger食幾解膩,好清爽

松露蛋黃醬雞肉漢堡

蜜糖芥末雞肉漢堡

泡菜牛油果薯格

✨黑莓活性碳 - 有淡香黑莓味,唔會太甜,幾fresh

✨金菊龍珠果 - 配burger食幾解膩,好清爽

松露蛋黃醬雞肉漢堡
蜜糖芥末雞肉漢堡