2024-08-12 1787 瀏覽
好耐冇食火鍋放題啦!今次同朋友嚟到「牛一海鮮鍋」的太子新店😍😍餐廳主打無限時火鍋放題,可以任食牛肉、豬肉、雞肉同海鮮!店內環境寬敞,店員服務態度都好nice,值得推介❤️❤️🍲無限七品肉放題 $388/位✨-店員會先送上小食拼盤同刺身,等大家開開胃~~小食拼盤賣相豐富,有炸雞、黑松露溏心蛋、中華沙律、螺肉、章魚小丸子等,味道都唔錯😋😋刺身都好新鮮,包括有拖羅、帶子同碎蔥拖羅~拖羅肉質肥美鮮甜,啖啖油脂香!好食!!食完前菜就到火鍋啦!湯底方面,我地揀咗「干貝櫻花蝦🦐」同「中華麻辣2.0🌶」~兩款味道濃郁,我就鍾意櫻花蝦湯底多啲🤤🤤肉類方面,可以任食美國頂級Prime牛肋眼、美國穀飼牛、牛五花、日本豚、豚五花、雞肉等~超多選擇!!當中至愛「美國頂級Prime牛肋眼🐮」!牛肉肉質軟嫩juicy,重牛味~油脂分佈均勻!!除了牛肉,仲有海鮮可以任食🦐!包括原隻鮑魚、原隻蠔、活海蝦、日本元貝、墨魚滑等~全部都好鮮甜,我同朋友encore咗好多次👍🏻👍🏻最後就到甜品啦,估唔到佢地有提供日式刨冰🍨!刨冰質感幼滑,抹茶味香濃~裡面仲有朱古力脆脆同紅豆等配料,口感層次豐富!!另外自助區仲有多款火鍋配料、熟食、

🍲無限七品肉放題 $388/位✨
店員會先送上小食拼盤同刺身,等大家開開胃~~

另外自助區仲有多款火鍋配料、熟食、小食、飲品、雪糕、沙冰等可以任飲任食,今餐真係超飽肚🤣🤣

🌟P.S. 為慶祝牛一海鮮鍋 太子分店正式營業,由8月1日至31日,推出3款會員限定優惠:
1️⃣ 星期一至五午市,免收加一服務費
2️⃣ 晚市惠顧2位人氣餐,每位送原隻蠔一隻