2022-10-24 524 瀏覽
🔹️佐賀燒肉谷🔹️比門口咁可愛既恐龍仔吸引左我,而且見到門口有個牌仔寫:惠顧午市放題套餐,有早割優惠二人同行一人半價,而四人同行一人免費,而當時職員又好積極友善咁為我介紹餐單,職員好推薦煙燻壺漬封門柳,搞到我都好想一嘗究竟到底係咩既一回事呢😊第一下嚇死我,著左火😮‍💨燒到好大火,麻煩到職員求助我選擇左中等價位套餐🥩🥩🥩▶️LV3 特上牛品海鮮放題 ($368) 有103品有牛舌、牛頸脊、骨付牛肋肉、三角牛肋肉、牛小排,仲有職員極力推薦煙燻壺漬封門柳🥩,不得不講煙燻壺漬封門柳,好大條,肉質好嫩滑好易咬開,醃制得好入味,我已經Encore左三次海鮮類就有照燒帆立貝、法國黃金螺、清酒煮蜆、青口、多春魚,呢到既🐟多春魚係我食過最有質素既,肉質燒完唔會溶爛,肉質好結實,味道又唔會腥👍炸物燒物同小食都好吸引😊特別推薦芝士竹輪、炸雞、焦糖甘薯、黑椒炸雞軟骨🤤小食類我都叫左好幾輪🤤食到我個人都漲卜卜,仲有甜品等緊我呀🍦🍧🍨
🔹️佐賀燒肉谷🔹️

比門口咁可愛既恐龍仔吸引左我,而且見到門口

第一下嚇死我,著左火😮‍💨燒到好大火,麻煩到職員求助

我選擇左中等價位套餐🥩🥩🥩

▶️LV3 特上牛品海鮮放題 ($368) 有103品