2023-08-03 56 瀏覽
屯門不嬲都好多美食 今次發現隱藏喺屯門蝴蝶邨冬菇亭入面有間專食牛肉火鍋嘅餐廳☺️☺️☺️牛皇莫💕💕💕餐廳店員嘅服務態度好親切😘仲會介紹我哋唔同嘅牛部位有啲咩特性😚火鍋湯底店員推介青檸竹蔗茅根💕食落去有啲似泰式嘅感覺 配合竹蔗茅根嘅清甜 好啱夏天食😍😍首先,牛肉嘅部份有腩心同埋邊抓肉 ❤️腩心好林 勁好味🥰🥰邊爪肉就爽口啲😋兩款都係有勁濃郁嘅牛味😋基本上碌6-7秒就可以食😳🫶🏻之後係牛舌同黑柏葉🩷牛舌嘅色澤好靚 仲好新鮮😙黑柏葉就好爽口😍又係好高質素😚另外仲有墨魚滑、娃娃菜同埋小食魚片頭🥰墨魚滑食得出係新鮮製作☺️☺️小食魚片頭好令人驚艷😳熱辣辣好香椒鹽味😇總括嚟講呢間店嘅牛肉真係好高質,唔係普通一般火鍋店嘅肥牛❤️加上店員服務親切 大大加分🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻