2019-08-05 90 瀏覽
今日特登入左銅鑼灣食素菜,係社企黎架,會請復康人士,非常有意義!上網見到素食嘅款式好多,裝修好大,環境好闊落。我哋兩個人,被安排左坐卡位,可以望到銅鑼灣嘅街道夜景,地方仲好大好闊落,有20至30張枱!嘢食方面,有個地方好特別,就係一個焗爐,專係用嚟焗乾啲蔬果,製作成唔同嘅蔬果乾, 香脆得來又健康,唔會好油膩,仲可以自己揀鍾意嘅蔬果添,好得意啊!喺其他嘅自助餐,什至係素食餐廳都好少見到!我好鍾意佢哋嘅沙律吧,因為有好多唔同款式嘅沙律醬,啱晒我鍾意食沙律醬嘅人,又有千島醬,黑松露醬,加埋新鮮嘅蔬菜,好豐富!仲有形形色色嘅素菜,中式小菜、西餐、炸物、傳統齋菜,慢慢簡!有我最鍾意食嘅反沙芋,唔容易整架,睇得出佢哋好用心!如果鍾意食素菜嘅朋友,記得拉埋朋友過嚟食啦!

自家焗果乾

沙津吧

如果鍾意食素菜嘅朋友,記得拉埋朋友過嚟食啦!
5 分鐘 (堂食)
自家焗果乾
沙津吧