餐廳: 金記冰室 (康怡廣場北座)
資訊:

2021-07-02 520 瀏覽
選擇金記冰室😊因為最鍾意清潔保持得非常好👍現在這個疫情雖然已經平復下來,但係保持清潔都非常重要!仲有當然係食物質素高而且價錢便宜和服務質素高啦⋯⋯霸王雞雞肉非常鮮嫩!肉質新鮮!配以大量蔥絲薑絲特製嘅豉油汁😋超好味😬咕嚕肉咕嚕肉外脆內軟,入口香嫩,酸甜適中,配搭清甜菠蘿🍍和洋蔥🧅青椒🫑送飯一流😋XO醬翠玉瓜蝦仁蝦仁彈牙爽脆,而且蝦仁勁大隻!配以口感爽脆嘅翠玉瓜,超夾😬最鍾意XO醬同炒非常惹味⋯⋯我每次都會點羅宋湯!因為真係好好味😋不過凍咖啡都唔錯㗎⋯⋯好香濃!我老公就最鍾意飲凍檸茶七因為佢係原罐七喜🤓⋯⋯
選擇
食物質素高而且價錢便宜和
服務質素高啦⋯⋯

霸王雞

咕嚕肉

XO醬翠玉瓜蝦仁

我每次都會點羅宋湯!因為真係好好味😋

不過凍咖啡都唔錯㗎⋯⋯好香濃!
我老公就最鍾意飲凍檸茶七因為佢係原罐七喜🤓⋯⋯
  • 霸王雞