2023-01-08 184 瀏覽
TBC (西環)📍西環山道38號佳景閣地下1號舖🧗‍♀️新一年要多啲戶外活動!上山頂前我地黎左呢間靚靚打卡熱點嘆番個Breakfast 先慢慢行上去!呢間CAFE 好近地鐵站,裝修別緻,門口有張吊藤椅,完全帶俾人一種忘憂嘅悠閒感!--🍽️All Day Breakfast $108配料非常豐富,有新期最愛嘅Croffle !另有以香濃大啡菇做底嘅Egg Benedict香滑士多啤梨🍓乳酪、仲有辣腸、煙三文魚、粟米同沙律菜-🍝南瓜忌廉汁扁意粉配大啡菇 $108成個意粉都係用左健康嘅配料,清新得黎又不失霸氣!-🫔黑松露什菌酥皮盒子 $68蘑菇醬加黑松露係絕配,醬汁淋上酥樣盒子非常惹味!-佢地嘅咖啡用左單一產地咖啡豆,品質有保證,而且每杯拉花款式獨特,仲要好靚添架!每杯都有驚喜💓-☕️Flat White $45尼加拉瓜果仁風味-☕️埃塞俄比亞花果香風味-☕️Cappuccino $45埃塞俄比亞花果香風味-☕️75% Mocha $52-🧇🥐Nutella Chocolate Croffle with Hazelnut Ice Cream $78最愛嘅甜品!Croffle 好酥脆煙靭,面頭充滿榛子醬,
TBC (西環)
📍西環山道38號佳景閣地下1號舖

🍽️All Day Breakfast $108
配料非常豐富,有新期最愛嘅Croffle !
另有以香濃大啡菇做底嘅Egg Benedict
香滑士多啤梨🍓乳酪、仲有辣腸、煙三文魚、粟米同沙律菜
All  Day  Breakfast

🍝南瓜忌廉汁扁意粉配大啡菇 $108
成個意粉都係用左健康嘅配料,清新得黎又不失霸氣!
南瓜忌廉汁扁意粉配大啡菇

🫔黑松露什菌酥皮盒子 $68
蘑菇醬加黑松露係絕配,醬汁淋上酥樣盒子非常惹味!
黑松露什菌酥皮盒子

埃塞俄比亞花果香風味
Cappuccino

☕️75% Mocha $52
75%    Mocha

最愛嘅甜品!Croffle 好酥脆煙靭,面頭充滿榛子醬,仲有半條繽紛樂朱古力添🤭 必叫必叫!

🍧🫐藍莓香蕉燕麥乳酪 $68
因為all day breakfast 食完杯yogurt 真係太幼滑,所以我地要安哥一下😆
藍莓香蕉燕麥乳酪
2023-01-07
$200 (早餐)
All  Day  Breakfast
南瓜忌廉汁扁意粉配大啡菇