2024-06-26
之前去有時好味之後就唔好味,今次又好高質素,成為最好味一次!一開頭拎熱嘢嘅時候見到豬腳薑,不嬲都覺得呢間豬腳薑好味拎咗兩粒蛋,後期想再拎嘅時候有兩次都俾人拎晒好傷心因為太貪心好多嘢都想食哈哈今次用咗好多時間食長腳蟹,因為好新鮮啊!好鮮味又唔會太鹹,好高質素嘅蟹腳,雖然唔係件件咁大嚿,但係好好味今次其他海鮮除咗好細粒嗰隻青口,其他都好新鮮好味!螺肉好大粒 青口都好鮮味刺身方面有大赤蝦都好好味,其他就普通啲希靈魚都唔錯,我不是所有呢隻魚都食湯就普通啲,今日得雪耳蘋果湯娃娃菜有時唔夠熟老啲就好硬羊仔同我之前嘅印象一樣麻麻哋有啲硬燒牛肉就要睇位置 都好味燒味今次好味高質!沙田乳鴿都唔使點搶肉好嫩今次老豆腐麻麻哋有龍眼甜品方面質素正常發揮,比較好味嘅係榴槤燉蛋白 好香同埋永遠無敵嘅豆腐花!今次配咋喳無論食到幾飽都會食到一碗哈哈 揀呢間其中一個原因就係鍾意佢嘅中式糖水同埋豆腐花環境好好,唔會滿場會好擠迫好似開張嘅時候時服務質素都勤快有禮
今次其他海鮮除咗好細粒嗰隻青口,其他都好新鮮好味!螺肉好大粒 青口都好鮮味 刺身方面有大赤蝦都好好味,其他就普通啲希靈魚都唔錯,我不是所有呢隻魚都食
湯就普通啲,今日得雪耳蘋果湯
娃娃菜有時唔夠熟老啲就好硬
羊仔同我之前嘅印象一樣麻麻哋有啲硬
燒牛肉就要睇位置 都好味
燒味今次好味高質!沙田乳鴿都唔使點搶肉好嫩
今次老豆腐麻麻哋
有龍眼
環境好好,唔會滿場會好擠迫好似開張嘅時候時
服務質素都勤快有禮