2023-01-07 383 瀏覽
石澳週末中午人很多,很多餐廳都坐滿人。呢間意大利式餐廳喺石澳都好出名,門口坐滿曬人,有好nice嘅員工。今次叫咗個four cheese pizza (因為朋友唔食羊,所以走咗goat cheese) + parma ham on top。 pizza 餅底偏薄,3 cheese 加ham配合十分好味。black truffle risotto, 個risotto啲飯好有咬口,我朋友好鍾意個risotto 既味,不過我就鍾意乾身啲嘅risotto。加咗兩杯嘢飲同埋甜品tiramisu. 略嫌milkshake 較細杯,不過passion fruit smoothie就好吸引同大杯。tiramisu味道幾好,唔算太濃coco 。喺石澳嘅要食西餐,呢一間係好嘅選擇。

今次叫咗個

喺石澳嘅要食西餐,呢一間係好嘅選擇。
2023-01-07