2023-02-19 182 瀏覽
比較少見既日式半自助餐,連加一平均3百零蚊一set,初初覺得唔算特別平,但食完之後就完全覺得好值。我同朋友點左西京燒銀雪魚同火炙A4鹿兒島和牛丼呢2個主菜。然後前菜甜品都係自助的,另外佢仲送左每人一份關東煮同一件炸雞。前菜同甜品雖然選擇唔多但都整得好精緻,而且每個既味道都唔差,我地差不多全部試左一份。女士食量唔多,咁樣細細份就可以試好多野,真係好滿足。我食既和牛丼,牛肉入口即溶,本來想唔食晒d飯,但拌左燒汁同生雞蛋既飯真係好吸引,一口接住一口就食晒。最後甜品有日式芝蛋糕,牛奶布丁,抹茶tart, 都唔太甜,好好食。但已經好飽,所以食一round都已經夠了。除左食物用餐環境也非常好,位置寬敞,非常舒適。所以我同朋友都覺得非常推介。