餐廳: Eaaat.here
資訊:

同閨蜜喺奧海城行咗一日街,想食餐好啲嘅🥰經過利奧坊見到呢間食西班牙菜嘅餐廳環境好Chill,又有Cocktail飲,一於試吓先。餐廳環境舒適,座位隔得好開,好適合同朋友嚟傾下偈飲下嘢食下嘢。<里昂沙律>呢個沙律食材好豐富,有吞拿魚、帶子、沙律菜,個汁酸酸甜甜,好開胃,夏天食一流,超Refreshing!<多士拼盤>我哋揀咗巴馬火腿多士、鵝肝醬多士、蒜香蝦多士,多士脆卜卜好香口,推介鵝肝醬多士同埋巴馬火腿多士!<刺身帶子配菠蘿酸汁>好驚喜,冇諗過有咁多帶子!帶子非常厚肉,菠蘿酸汁同帶子味道好夾。我哋好快就食晒成碟啦!<西班牙乳豬(半份)>推介推介推介!乳豬皮非常香脆,食落仲要一啲都唔肥膩!薯仔都好香口!正呀!下次會食一份encore!<士多啤梨蘋果金寶配雪糕>不得了!打卡一流之餘,店員會幫你打碎個甜筒,再撈勻俾你食。呢款甜品充滿咗我最鍾意食嘅元素!士多啤梨同Apple crumble 好夾,玉桂味好香,鍾意玉桂嘅朋友一定要試喇!

<里昂沙律>

<多士拼盤>