餐廳: 梨泰園韓國餐廳
資訊:

2022-10-30 2370 瀏覽
早前在YouTube頻道,蔡瀾推介,留意到這間餐廳,今日經過尖沙咀專程來試一試。時間較早餐廳只有一兩台客,餐牌選擇非常多,除咗燒烤之外還有好多韓國菜式。 點了一個燒牛肋骨,燒牛舌,八爪魚火鍋,蒸蛋,韓國冷麵還有飲品,份量足夠,一開始已經被侍應送來的,每人八碟前菜吸引了😚這次晚餐,個人覺得出品相當唔錯,一般平價任食韓燒都要三百幾蚊一個人,三個人都千一蚊左右結帳,還要限時追你埋單,非常有壓迫感。相反這間餐廳我們三個人結帳,只是千五,平均每人500,質素高,冇限時,食得舒舒服服,侍應有禮,人手足夠,所以大家可以試一試這一間餐廳,我個人覺得值得推介,一定再嚟😄 。蔡瀾真係好介紹👍🏻👍🏻👍🏻😙
2022-10-30