2019-04-14 63 瀏覽
中環前菜、沙律、味噌湯帶子裙邊😋未有野食前可以先咬下帶子裙邊,幾好𡁻,唔會太韌沙律🥗好新鮮,每一啖都好爽,仲有超多汁既蕃茄仔味噌湯就會跟每一個主食送上😉所以未到就唔洗專登去追喇主食香蔥吞拿魚碎丼(限定)丼飯鋪上滿滿既吞拿魚碎,仲有香蒽碎。我地就分開左2個食法。首先就一啖一啖咁食,夾一舊壽司飯,再夾上吞拿魚蓉,一大啖咁食。之後,我地都好懶,索性拌勻成碗丼飯,咁就包保每一啖都有碎蒽同吞拿魚蓉☺️☺️自選壽司(20件)除左丼飯,真係花多眼亂,真係樣樣都好吸引,揀唔落手。所以最終都係揀個自選壽司🍣,可以再揀自己中意既款式。除左常見既壽司種類,仲有其他是日精選既壽司。不過實在係出面餐廳比較少有,都唔係太熟悉。所以都要請侍應哥哥,介紹一下😂赤身吞拿魚赤貝帶子穴子海膽三文魚子赤海老仲有另外三款鮮有既是日限定壽司侍應哥哥知我地都唔太熟悉,上菜後都主動再介紹一下每款壽司同埋佢既口感同特色😂😋甜品最後仲有「每人一個」糯米糍當然糯米糍咁煙韌既甜品,又係my favourite,所以男友都「主動」上繳俾我😎真係乖寶寶👶🏻!
中環

前菜、沙律、味噌湯

帶子裙邊😋未有野食前可以先咬下帶子裙邊,幾好𡁻,唔會太韌
沙律🥗好新鮮,每一啖都好爽,仲有超多汁既蕃茄仔
味噌湯就會跟每一個主食送上😉所以未到就唔洗專登去追喇

主食
香蔥吞拿魚碎丼(限定)

丼飯鋪上滿滿既吞拿魚碎,仲有香蒽碎。

自選壽司(20件)

赤身吞拿魚

赤貝