2022-04-23 296 瀏覽
上星期復活節連假,又落嚟食午餐🥰已經變左飯堂😂好鐘意呢到的花花環境,有highchair可以帶呀b舒舒服服嘆咖啡太正🥰仲見到好多人帶寵物來!.🥐Cafe 52 all day breakfast $138好喜歡這裡的All day breakfast勁豐富,大大條司華力腸,黑松露蛋好香濃細滑,仲有邪惡的芝士大啡菇,好滿足🥰仲有細細粒嘅煙三文魚、Ham、 蕃茄仔麵包配忌廉都好有心思又好味,牛角包充滿牛油香又鬆脆,正正🥰.🍝經典肉醬意粉 $62突然想食肉醬意粉😂一大塊芝士,肉醬係酸酸甜甜口味,意粉也煮得幾好,不錯👍🏻.🍗香辣蜜糖燒雞翼 $40一共有六隻,唔會好辣,蜜糖甜甜的口味,幾juicy,好味😋.☕️dirty (跟餐)第一次試呢間dirty,凍奶撞上熱咖啡,質感好細滑jo好鐘意!大愛呢到咖啡🥰.☕️mocha $39呢到朱古力咖啡一向相當不錯成日飲,朱古力同咖啡好balance,味道好出又唔會太甜,推介👍🏻.終於正常營業開心🥳環境又舒服食物質素高價錢又親民,又歡迎寵物又歡迎小朋友又可以打卡,老板娘人好好每次去都會俾玩具呀b玩😂今次係小兔兔😂愛咖啡的你來開元朗一定要試下!不過我次次去都滿座

🍝經典肉醬意粉 $62

🍗香辣蜜糖燒雞翼 $40
一共有六隻,唔會好辣,蜜糖甜甜的口味,幾juicy,好味😋

☕️dirty (跟餐)

☕️mocha $39
終於正常營業開心🥳環境又舒服食物質素高價錢又親民,又歡迎寵物又歡迎小朋友又可以打卡,老板娘人好好每次去都會俾玩具呀b玩😂今次係小兔兔😂愛咖啡的你來開元朗一定要試下!不過我次次去都滿座最好打去先預約🙈
  • Cafe52  all  day  breakfast