2022-07-03 308 瀏覽
今日同男朋友又周圍覓食試下西班牙菜有下新鮮感佢lunch set一共有4款可以選 價錢由100-2xx 豐儉由人值得一讚 呢度店舖的服務態度好好見我地兩個人第一次黎 會提議我地試招牌菜 又會善意提醒我地西班牙奄利一份 兩個人食已經好夠 等我地可以返d quota食其他野炸黑毛豬火腿球呢個係店員特登推薦我地食 金黃鬆脆裡面既薯蓉好creamy配搭黑毛豬既咸味 怡到好處西班牙奄利雞腿🍗我地叫左個最classic的西班牙奄利 醃料好厚實雞蛋洋蔥薯仔🥔再加啲蘑菇好香雞腿就一般 不過不失脆皮豬腩肉配蛋黃醬 這個菜都是呢間餐廳其中一個招牌菜豬腩肉的確好脆 不過略嫌其中一舊炸得太耐 太過硬 破壞左豬腩肉又脆又juicy軟淋的口感我最愛既churros 每個set都會附上一個甜點/飲品嗜甜的食客 當然選擇churros 香脆的churros配合暖暖的朱古力醬✨感到幸福 食為呢一餐畫上一個完美句號整體而言,呢間餐廳真係幾唔錯one of my favourite restaurant in tsuen wan 💓
今日同男朋友又周圍覓食

每個set都會附上一個甜點/飲品
嗜甜的食客 當然選擇churros
香脆的churros配合暖暖的朱古力醬✨
感到幸福 食為呢一餐畫上一個完美句號

整體而言,呢間餐廳真係幾唔錯