2019-05-27 40 瀏覽
放工經過灣仔,同朋友試下呢間西班牙🇪🇸菜竟然有驚喜。 一入到餐廳,個裝潢幾好燈光好柔和,好啱情侶或者一大堆人坐低慢慢飲酒傾計。我地去果日天氣好熱,有成三十度。調酒的同事特登調製左一杯好清涼ge香茅檸檬酒比我, 入面ge香茅味好清香,入口又冰涼,消暑一流。 我地另外又叫左杯Red Sangria,紅酒同果香混合埋一齊,好有特色,值得試試。野食方面,可以話係非常好👍🏻。個火腿好好味,同朋友都好鍾意。Slow Cook八爪魚🐙配埋汁相當唔錯。鵝肝棒棒 相當特別,做到呢個形狀第一次看到,除左鵝肝,入面仲有其他食材,雖然無問到係咩,但好Creamy,係有心機ge一道菜。薯仔蛋餅,切開黃黃蛋餅後,先知發現佢係流心ge, 熱騰騰ge蛋汁同薯仔,好味得黎又飽肚。下次會再黎食

野食方面,可以話係非常好👍🏻。
個火腿好好味,同朋友都好鍾意。

Slow Cook八爪魚🐙配埋汁相當唔錯。

下次會再黎食

• 西班牙薯仔蛋餅