2021-09-05
⭐️The Old Hangar⭐️📍地址:九龍灣承豐道啟德郵輪碼頭B區2樓☎️訂座電話:21897887🌟啟德郵輪碼頭開左新既高級西餐廳😚呢到環境好舒服 夜晚望出外景 真係好chill👏🏻🔥 座位唔多 可以坐得好闊落 又有好多打卡位📷 👧🏻👦🏻渡過左一個非常滿足既晚上🙈!喺呢度好適合舉行包場活動🎉求婚派對、生日會、聯誼活動、婚禮party🥂唔止地方環境優美 食物質素都好高!😚絕對適合情侶紀念日或者閨蜜生日🎉必去😚!除咗牛扒甜品好食,每一款都有各自嘅特色 真心覺得呢間餐廳嘅嘢食全部都唔錯 值得一試😚👉🏻法式忌廉粟米湯🌜👧🏻🍼超鍾意粟米湯上面個塊蒜蓉麵包 浸落啲湯度 連埋湯一齊食 有雙重嘅口感🤣脆脆地又淋淋地咁🙈好味! 粟米湯好滑 幾啖就比我飲晒🙈👉🏻特級肉眼伴薯蓉🥩(燒汁)🌜超級推薦!!我哋叫咗七成熟 肉眼超大塊 我哋兩個每人都食咗好多舊🙈肉眼充滿油脂 但係又肥瘦適中 好入味 食得出好有質素 最緊要係塊扒好淋 咁厚身竟然一啲都唔韌 好有驚喜🔥👉🏻Lime Soda🥂👉🏻星級拖肥蛋糕🍰🌜呢個又係帶俾我超級驚喜🙈雖然拖肥係會比較甜 但係呢個甜品絕對出色🎉 餅底好脆好甜 中間嗰層芝士味好濃 食落口
📍地址:九龍灣承豐道啟德郵輪碼頭B區2樓
☎️訂座電話:21897887
👉🏻法式忌廉粟米湯
👉🏻特級肉眼伴薯蓉🥩(燒汁)
👉🏻Lime Soda🥂
👉🏻星級拖肥蛋糕🍰
🌜呢個又係帶俾我超級驚喜🙈雖然拖肥係會比較甜 但係呢個甜品絕對出色🎉 餅底好脆好甜 中間嗰層芝士味好濃 食落口已經溶左 賣相好睇🥰值得推薦 一定要食😚
👉🏻辣味大蝦茄汁意粉🍝
👉🏻雙重芝士肉醬意粉🍝
👉🏻黑松露雜菌意大利飯
👉🏻炸蕃薯條🍟
餐廳: @theoldhangar @coffeeflow.hk
多謝 @matt_do_up 既pre-open event邀請🙈
-如何前往The Old Hangar-
*駕車前往*
🌜車輛到達啟德郵輪碼頭B區一樓停車場🚘
平日每小時$10
星期六、日及公眾假期每小時$15
#香港美食 #啟德郵輪碼頭 #九龍灣美食 #香港 #美食 #高質 #hkfood #hongkong #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #likeforlike #foodshare #hkrestaurant #foodies #852food #hkfoodblog #食評 #美食推介 #theoldhangar #coffeeflow