2023-04-17
🧆 法式焗田螺 $98田螺肉質彈牙而且粒粒都好飽滿☺️ 用香草醬焗得好香~ 下面d薯蓉有牛油香味🐔 黃金雞中翼 $68雞翼好細心地整成單骨方便進食👍 鹹蛋黃好足料,炸得脆扑扑好香口!雞翼大隻d 就更加好🥹 🐷 黑毛豬火腿菠蘿pizza $198廚師推薦之一!pizza 要熱辣辣先好食💁 芝士溶到拉到絲,黑毛豬火腿味道唔會死鹹,味道濃郁,雖然pizza 唔應該配菠蘿但個人覺得🍍中和到黑毛豬個鹹味,好match✌️🦑 鮮魷魚手造闊帶麵 $208lee 個中規中矩…魷魚好新鮮,而且足料!但意粉醬係蛋黃忌廉醬,可能個晚廚師重手左搞到個醬汁偏酸😭 闊帶麵都建議可以切得厚實d 食落有d口感…咁岩經過觀塘就平日夜晚黎試下…環境好寬敞,見隔離檯仲會叫支紅酒吹下水好chill🥂食物質素同價錢成正比☺️ 佢仲有semi buffet 岩曬咩都想食少少ge朋友仔🙈宜家openrice 訂座仲有折!
🐔 黃金雞中翼 $68
🐷 黑毛豬火腿菠蘿pizza $198