2023-05-04
Homeland 喺大埔來講都算出名,之前都食過一次,新加左晚市套餐都幾抵!😇 $148就已經有主菜、前菜、同埋嘢飲。⭐️自選醬料酥炸雞翼有冬陰功味同柚子味,冬陰功味真係未試過,雞翼炸得香脆,酸酸麻辣咁樣,好開胃👍🏼⭐️香煎澳洲安格斯西冷扒配薯菜 +$68牛扒叫左五成熟,熟度啱啱好,好肉質亦都算淋,無乜筋位,加上配搭黑椒汁,味道更上一層樓!🥩👌啲配菜做得好出色⭐️烏克蘭獵人牛面頰燉飯 呢個都算係呢度嘅特別菜😂 一上枱嘅時候就已經覺得好靚,色彩繽紛。雖然唔知烏克蘭🇺🇦獵人係咩特別配方,但個味都唔錯,個汁酸酸地幾幾胃,牛面頰粒都炆得夠淋,入味。餐廳上菜好快,有效率👍🏻另外大家如果想慶生嘅話,都係一間幾唔錯嘅選擇,因為有bday set: 惠顧甜品可享免費甜品畫碟、免費贈送一杯汽酒🍾、彩色扭紋蠟燭🕯️、即影即有一張📸Homeland gift card🔖同免切餅費💰
⭐️自選醬料酥炸雞翼
⭐️香煎澳洲安格斯西冷扒配薯菜 +$68